İstanbul Kış Bahçesi

Günümüzde bulunduğu ortamda dört mevsim güneşin tadını çıkarmak isteyenler için en iyi çözüm kış bahçesidir. Bazı nargilecafe ve cafeteryalar kış bahçesi projelerimiz ile doğal ışığın verdiği aydınlık ve havadar ortamda huzur veren atmosferini yakalayabilmektedir.

Kış bahçesinin tasarımı ve kullanım alanının belirlenmesi tamamen birlikte oluşturulan projeye uygun olarak belirlenir. Kış bahçesini oluşturulmasında çelik konstrüksiyon veya alüminyum malzeme kullanılarak darbeye ve her türlü mevsim koşuluna yüksek mukavemet gösteren camlar kullanılır.

Kış bahçesi tasarımında ısı yalıtımına büyük önem vermekteyiz. Her mevsimde oluşacak hava koşullarında güvenle kullanabileceğiniz kış bahçeniz olsun istiyorsanız bize ücretsiz keşif hattımızdan ulaşınız.

İstanbul kış bahçesi alanında uzun yıllar hizmet vermiş, önemli mimari projelere imza atmış lider firmayız. Cam Balkon Tamir Servisi açık olan bahçenizi kaplayarak kışın da kullanılmasını sağlar. Kış bahçesi evinizin veya villanızın bahçesine uygulandığında yapınızın aurasına değer katar. Toplu oturum alanları için ekonomiktir ve hatırı sayılır müşteri kitlesi oluşturur.

Cam Kapı Tamiri

Cam Kapı Tamir Servisi

Günümüzde en çok tercih edilen cam kapılar, ağır oldukları kadar hassas bir mekanizmaya sahiptirler. Cam kapı yapımı ve montajı esnasında yüksek hassasiyet gerektirir. Doğru monte edilmeyen cam kapılar zamanla baskı nedeniyle arızalar verir.

Cam kapıların genellikle pompa sisteminde arıza oluşmaktadır.

Cam kapıların montajının yapılacağı yer, pompanın alanı kadar oyulup pompa çökmesine engel olacak düzeyde altına çimento dökülerek üstüne yapıştırılır. Boşlukları çimento ile doldurarak menteşeler yerleştirilir. Düzenli yapılmayan pompa montajı zamanla aşağıya doğru bükülme yaparak cam kapının yere sürtmesine sebep olmaktadır. Bu tür hatalı montaj sonrası arıza giderilmez ise cam kapı kırılabilir. Son duruma kalmadan firmamız arayarak kapınızın pompa ayarını yaptırarak kapınızı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Firmamız her marka cam kapı pompası tamirini yapmaktadır. Dorma marka cam kapıların pompa dahil, her türlü arızalarını gidermekte olup müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalar düzenlemektedir. Servisimiz, Birsan marka cam kapıların bakım, onarım ve montaj hizmetlerini garantili işçilikle sağlamaktadır. Ayrıca Teksan, Gülsan marka kapılar için 7/24 acil tamir servis hizmeti vermektedir.

İstanbul Cam Kapı Servisi, her model cam kapı fitil değişimini garantili olarak tamir etmektedir.

AVM ve işhanlarındaki satış yerleri işlevsellik ve görselliği nedeniyle tek tercihleri dekoratif cam kapılardır. Cam kapıların sert bir şekilde kapanması sonucu genellikler cam kapı motoru, cam kapı kilidi ve cam kapı menteşesinde arızalar meydana gelmektedir. Bu arızaların ileri boyutlarda ciddi sonuçlar oluşturmaması için cam kapı fitilinin değişmesi gerekmektedir.

Cam kapı ısı yalıtımı ve görsel esneklikten vazgeçilmeden, geniş tasarımı, mukavemeti ile tercih edilmektedir. Isı yalıtımı ve geçirgenliği ortadan kaldırmak için cam fitili kullanılmaktadır.

Günümüzde ofis ve işyerleri alüminyum kapıdan cam kapıya doğru hızlı bir değişime geçmektedirler. Cam kapı, dekoratif görünümü, renk ve desen seçenekleri ile dükkanların artık vazgeçilmezi haline gelmiştir. Son derece estetik görüntüye sahip cam kapı modelleri mağazaların kapıları olarak kullanılmaktadır. Cam kapı modelleri güncel fiyatları öğrenmek için lütfen arayın.

Fitil Cam kapı için yalıtım desteği veren bir malzemedir iç mekanlarda tercih edilmemektedir. Fakat dışarıya cephe kapılarda kışın soğuğu kesmesi amacı ile muhakkak takılmalıdır, ayrıca tek yöne açılmasını istediğiniz kapılarda da (örnegin sadece içeriye) fitil takılınca dışarıya açılmasını engeller.

Cam Kapı Motoru Tamiri

Cam kapıların, otomatik kapı ve fotoselli kapı arızası olarak cam kapı motorunun tamiratını yapabildiğimiz gibi kalıcı arızalarda ise sizlerin isteği doğrultusunda yenisi ile değiştiriyoruz. Şimdi Bizlere Cam Kapı Motoru, Otomatik Kapı Motoru, Fotoselli Kapı Motoru ve Arızaları İçin 7 Gün/24 Saat Ulaşabilirsiniz.

Kapı motorunun görevi kapı hızlı açıldığında veya kapandığında çarparak zarar görmesini engellemektir. Kullanıma bağlı olarak bir süre sonra zarar görebilir. eğer kapınız rüzgarın etkisi ile bile hareket ediyorsa kapı motorunuz bozulmuştur. Cam kapı motoru arızaları gidermek için Cam Kapı Servisi hizmetinizdedir. Firmamız İstanbul'da Birsan, Teksan, Kale gibi saygın markaların cam kapı motoru arızalarının gidermekte teknik donanıma sahip ender firmalardan biridir.

Cam Kapı Aksesuarları

Standart cam kapı aksesuarları 6 parçadan oluşmaktadır. Alt mekanizma, hidrolik, motor dediğimiz alt parça, alt menteşe, üst menteşe, cam kapı kilidi, cam kapı kolu ve cam kapıyı tutan üst cam kapı tutucu parçasıdır. Cam detaylı cam kapı aksesuarları ise 8 parçadan oluşmaktadır. Alt mekanizma, hidrolik, motor dediğimiz alt parça, alt menteşe, üst menteşe, cam kapı kilidi, cam kapı kolu ve cam kapıyı tutan üst cam kapı tutucu ve üst tarafta da cam kapının üstündeki camı tutan menteşelerdir.

Cam kapılarımız farklı markaların mekanizmalarıyla uyumludur. Temperli cam kapı delikleri mekanizmalara göre ayarlanır. Cam kapıların mekanizmaları genellikle; Kale, Gülsan, Ulsan, Birsan ve Dorma dediğimiz markaların mekanizmaları takılmaktadır. İmalat, Montaj, Tamir, Bakım, Onarım yaptığımız cam kapılar ve özellikleri aşağıda bilginize sunulmuştur. Her model ve marka cam kapı akseuarları için firmamızdan servis talep edebilirsiniz.

Cam Kapı Kilidi Tamiri

Cam kapılarınızın bozulan kilitlerinizin yerinde tamiratını yapıyoruz. Kırılan bozulan kilitleri yenisi ile değiştiriyoruz.Cam kapı kilit ayarında problem varsa tamirini yapıyoruz. İstanbul cam kapı servisi olarak hızlı servis ile işyeri güvenliğine yardımcı oluyoruz. Eğer kilitleriniz yapılamayacak durumda ise Türkiye’nin en kaliteli marka kilitleri ile sizlerin isteği ile değiştiriyoruz. Cam Kapı Servisi işinin ehli elemanlarıyla cam kapı menteşe ve kilit değişiminde sizlere hizmete hazırdır. Hızlı servis, uygun fiyat avantajıyla cam kapı kilitleri hemen tamir edilir.

Cam Kapı Kolu Tamiri

Metal olarak tercih edilen kapı kolları göze hitap etmesi sebebi ve kolay kullanıma uygun olmasından dolayı sıklıkla tercih edilmektedir. Cam kapılarda genellikle arızalanan kısımlardan biride cam kapı kollarıdır. Kapı kolunuzun arızalı olduğunu anlamanız çok basittir. Eğer kapınız açılıp kapanırken zorlanıyorsanız arada bir sıkışmalar meydana geliyor ise kapınızın kolu bozulmuş demektir. Bu tür arızalar genelde yapılabildiği gibi müşterilerin isteği doğrultusunda motifli cam kapı kollarıyla değiştirilmektedir. İstanbul Cam Kapı Tamir Servisini arayarak kapı kolunuzu tamir ettirmeniz mümkündür.

Cam Kapı Menteşe Tamiri

Menteşeler kapının açılıp kapanmasında en önemli işlevi görür. Cam kapıların genellikle arıza yapan yerleri ağırlık nedeniyle menteşe kısımlarıdır. Bu kısımlarda meydana gelen arızalar, genelde kapının rahatlıkla kapanmamasına ve kapanan kısımdaki camın üstüne gelecek şekilde kapanmasına sebep olmaktadır.

Bu nedenlerden ötürü oluşan arızaların giderilmediği durumlarda cam kilidi arızası, cam kapının devrilmesine, düşmesine ve kırılmalarının meydana gelmesine yol açabilir. Menteşeler genellikle disk veya silindir şeklinde olup uzun süreli kullanımda sıklıkla görülen arızalardan biridir. Kapınız yavaş açılıyor ise ve sesli bir şekilde açılıyor ise arızalıdır. Cam Kapı Tamiri menteşe arızalarını kısa süre içerisinde gidermekteyiz

Her türlü Cam Kapı Arızası ve Değişimi İçin 7 Gün/24 Saat ulaşabilirsiniz. Hadi Usta: 0534 312 5696

Küpeşte İmalatı

Küpeşte İmalatı

Merdivenlere, balkonlara, teraslara ve yapıların birçok bölümüne, emniyeti sağlamak için yapılan dekorasyona küpeşte denir. Alüminyum profiller kullanılarak yapılan uygulamaya alüminyum küpeşte denir. Gerek güvenlik gerekse estetik amaçlı uygulanan küpeşteler alüminyum, ahşap ya da ferforje malzemelerinden yararlanılarak üretilerek çeşitlilik gösterebilmekte, giriş alanları ve balkonlara dekoratif zevkinizi yansıtabilme imkanı sunmakta ve konutlarınıza değer katmaktadır.

Küpeşte, korkuluk kelimesi ile eş anlamlıdır. Kullanıldığı alana hoş bir görünüm katan küpeşteler, alüminyum olduğu gibi ahşap, demir ve plastik de olabilir. Alüminyum küpeşte diğer küpeşte uygulamalarından farklı olarak de montajdır. Yani profilleri parça bir şekildedir. Daha sonra bu profiller vida ile birbirine tutturularak oluşturulur. Alüminyum küpeşteler, merdivenlerde, balkonlarda, bina girişlerinde, asma katlarda, bahçelerde, havuz kenarlarında ve teraslarda rahatça uygulanabilir.

Küpeşte uygulamalarını dar, hareket edilecek alanı kısıtlı olan fakat evinize estetik görünüm katacak Fransız balkon korkuluk şeklinde kullanabileceğiniz gibi konut girişleri ve çatı parapetlerinizde de tercih edebilirsiniz.

cambalkontamirservisi.com olarak, balkona, merdivenlere veya işyerinize en uygun küpeşte, merdiven korkuluk, merdiven küpeşte, balkon korkuluk taktırabilirsiniz. Firmamız, küpeşte aksesuar imalatı ve küpeşte korkuluk sistemleri montajı, doğrama seçimini sağlamak, en estetetik ve modern modeli bulmak için size geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir.

YERİNDE DOĞRAMA ÖLÇÜLERİ ALMAK VE FİYATLANDIRMALARIMIZ İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ. 0534 312 56 96

Bir diğer ürünümüz olan Cam Balkon Sistemleri hakkında bilgi almak isterseniz, linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Giyotinli Cam Sistemleri

Giyotin cam vitrin açılır kapanır bir özelliğe sahiptir. Son zamanlarda nargile cafe, pastahane, simit sarayı gibi halkın yoğunluklu kullandığı oturmalı mekanlarda kullanılmaktadır. Otomatik açılır bir sisteme sahip olan Giyotin Cam modelleri komplike bir yapıya sahiptir. Uzaktan kumanda il aşağı ve yukarı doğru açılıp kapanan bir sistemdir.

Böylesi bir komplike yapının imalatı, montajı, bakımı ve tamiri de sıradan her sıradan kişinin bakabileceği ya da tamir ve bakımını yapabileceği bir mekanizma değildir. Giyotin cam sistemlerinizde herhangi bir arıza veya sorun yaşıyorsanız cambalkontamirservisi.com 'un deneyimli elemanlarından yardım talep edebilirsiniz. Unutmayın sistemin uzman kişiler tarafından tamir edilmemesi da ciddi problemlere yol açar. Giyotinli cam tamiri noktasında mobil servis ekibimizle ful donanımlı araçlarımızla haftanın her günü servis hizmeti sağlamaktayız. Sisteminizdeki arızalı değişmesi gereken bir parçaya ihtiyaç duyulduğunda en ekonomik fiyat avantajları ile sizlere hizmet vermekteyiz.

En sık yaşanan giyotin cam balkon sorunları mekanizmanın yukarı aşağı taşıyan sistemin arıza vermesidir. Servisimizin bildirdiği raporlara göre en belirgin talep izolasyon konusunda gelmektedir. Ek yerlerinde izolasyon gücünü kullanıcı hataları ve parça ömrünü yitirmesi nedeni ile sorunlar çıkmaktadır. Motor aksamı, kayış bölümlerinde de zamanla arızalar oluşabilmektedir. En iyi giyotin cam tamiri firması olarak onarımı ve tamiri gayet pratik olan bu işlemlerin tümünde yetkili firmamızdan İstanbul'un tüm semtlerinde hizmetinize hazırdır.

Dekoratif özelliği ile ön plana çıkan giyotin cam balkon sistemleri İstanbul'da bir çok farklı alanda ilgi görmekte ve tercih edilmektedir. Şık mekan oluşturmak isteyen işletmelerde, restorant ve cafelerde olduğu gibi daha bir çok sektörde de ilgi görmektedir. Bu sistemlerde tamperli cam ve ısıcam özelliğine sahip cam modelleri kullanılmakta olup bir çok müşterimizden cam değişimi talebini sıklıkla almaktayız.

Isıcamlı Giyotin camlar için tamir, bakım ve onarım taleplerinizde İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu yakasında her ilçe için servisimiz bulunmaktadır. İletişim numaralarını bulunan ustalarımızdan hızlı servis talep edebilir, yaşadığınız sorunla ilgili kısa bilgi verebilirsiniz. Talep etmeniz halinde randevu sistemi olmaksızın aynı gün servis ayrıcalığımız en uygun tamir ve bakım fiyatları ile faydalanabilirsiniz.

Bir diğer ürünümüz olan Pergole Tente İmalatı hakkında bilgi almak isterseniz, linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Otomatik Kepenk İmalatı

Otomatik Kepenk İmalatı

Garaj giriş – çıkışları, dükkân, cafe, barlar, bahçe, depo ve fabrikalar gibi güvenlik ihtiyacı duyulan her alanda otomatik kepenk kullanımı yaygınlaşmıştır. Teknolojinin gelişmesiyle manuel kepenkler yerini otomatik kepenklere bırakmaya başladı. Zaten yeni yapılan işyerleri ve depolarda artık otomatik panjur ve kepenkler zorunlu olarak tercih edilmektedir. Günümüzde güvenlik önemli bir sorun olarak ortada durmaktadır. Otomatik panjurlar, kepenkler uzun ömürlü ve güvenliklidir, sıklıkla arıza vermezler. Mevsimsel değişiklikler, kar, yağmur, aşırı soğuk ve uzun kullanım sonrası zamanla ufak tefek arızalar çıkarabilir. Otomatik kepenk çeşitlerimiz ile işyerinize montajlayacak deneyimli ustalara sahip firmayız.

İşyerinize ve bütçenize en uygun kepenk için bizi arayınız. Fiyat ve ürün kataloğumuzu görmeden siparişinizi vermeyiniz. Kullanılan malzemeye göre de fiyatı değişkenlik arzetmektedir. Poliüretan Alüminyum Kepenk, Pencereli Alüminyum Kepenk, Penceresiz Alüminyum Kepenk, Galvanizli Kepenk

Değerli ziyaretçi, dikkatinizi çekeceğini düşündüğümüz, otomatik panjur çeşitlerini incelemenizi öneriyoruz. Hemen Küpeşte İmalatı bağlantısını ziyaret ederek, bilgi alabilirsiniz.

Adresimiz

Hürriyet Mahallesi Kadıoğlu Sokak No: 8b Bahçelievler - İstanbul

Servis : 0534 312 5696

info@cambalkontamirservisi.com